Facebook
Boliger
Boliger

Fyra skäl för att köpa en fastighet i Los Narejos, Los Alcazares Har blitt funnet 0 Boliger

Boliger
Boliger

Fyra skäl för att köpa en fastighet i Los Narejos, Los Alcazares

Los Narejos är en by som ligger bredvid Los Alcázares och som tillhör Los Alcázares kommun i Murcia regionen. Los Narejos ligger fint beläget vid stranden till Mar Menor och tack vare det stora antalet människor som har köpt en fastighet i området för att njuta av dess stränder året runt, har Los Narejos växt enormt de senaste åren. Av denna anledning har Los Narejos gradvis fyllts med bostadsområden där man kan finns hus, lägenheter och semestervillor.

Tack vare detta fenomen sammanfattar här Europahus de fyra främsta anledningarna till att turister väljer att köpa en fastighet i Los Narejos, Los Alcázares: stranden, de spanska by festerna, fritidsutbudet och det varierade utbudet av fastigheter i Los Narejos.


Stranden i Los Narejos (Los Alcázares), det perfekta stället för en fastighet

Los Narejos stranden, är en av de främsta orsakerna till att Los Narejos är den perfekta platsen för att köpa en fastighet. Los Narejos stranden ligger vid Mar Menors strand och har all nödvändig service, vilket gör Los Narejos (Los Alcázares) till den perfekta platsen för att köpa en fastighet. Stranden i Los Narejos börjar vid Las Salinas stranden och sträcker sig till Las Palmeras stranden.

På Narejos stranden finns ett sportcentrum som erbjuder aktiviteter såsom segling, vindsurfing och paddling

Stranden i Los Narejos är 1500 meter lång och har en strandpromenad längs hela stranden. Stränderna består av gyllene sand och lugna vatten, därför väljer många att köpa en fastighet i Los Narejos, för att kunna njuta av dessa stränder året runt.

Stranden i Los Narejos är också en perfekt plats för nattliv, här finns nattbelysning och gott om platser för att leva nattlivet, såsom sportaktiviteter och "chiringuitos" de speciella spanska strandbarerna.


Byfester i Los Narejos (Los Alcázares)

Los Narejos, Los Alcázares, har varje år ett flertal fester, vilket gör denna by i Murcia (Mar Menor) till en attraktion för att köpa en fastighet i Los Narejos.

Los Narejos firar på vintern sitt skyddshelgon Nuestra Señora de la Purísima Encarnación, festligheter som blandar traditioner från fiskelivet, religiösa traditioner och lekfulla tävlingar. Denna festival började firas under andra hälften av 1920-talet, och firas speciellt sedan 1960-talet och pågår under 10 dagar. Under Purisima festligheterna arrangeras olika aktiviteter där alla invånare deltar, som till exempel val av festens drottning, populära lekar och tävlingar, grillfester, "migas" tävling, processioner och som avslut, ett slott av fyrverkerier.

Festen Nuestra Señora de la Purísima är den viktigaste i Los Narejos och lockar många turister, särskilt utlänningar, som vill lära känna och uppleva de traditionella spanska festligheterna.

På sommaren firas i Los Narejos Nuestra Señora de Los Angeles, en pilgrimsfärd till Jungfruns ära som genomförs första veckan i augusti. Efter pilgrimsfärden genom Los Narejos gator genomförs ett fyrverkeri.


Fritid i Los Narejos (Los Alcázares)

Los Narejos (Los Alcázares) har ett brett utbud av fritidsaktiviteter, vilket är ytterligare en av anledningarna som gör att turister köper en fastighet i Los Narejos

Shoppingcentret Las Velas är det perfekta stället för att shoppa, för att besöka biografen, äta lunch och eller middag ... de erbjuder ett brett utbud av aktiviteter samt en stor bildskärm för att inte missa de viktigaste sociala- och sportevenemangen i världen.

Ett varierat utbud av fastigheter att köpa i Los Narejos (Los Alcázares)

Los Narejos har ett brett utbud av fastigheter till salu, därför har Europahus valt ut de bästa fastigheterna till salu i Los Narejos.

Mäklarkontoret Europahus erbjuder lägenheter, radhus, bungalows, hus, lant hus, fristående hus, parhus, familjehus och tomter.

Många av våra kunder föredrar att köpa fastigheter med havsutsikt i Los Narejos, speciellt lägenheter.

Det här är de främsta anledningarna för att köpa en fastighet i Los Narejos (Los Alcázares). Vad tycker ni? Vilka andra skäl skulle ni lägga till? Vi på Europahus hjälper er gärna med att hitta er nya fastighet i Los Narejos. Kontakta oss!

© 2020 Europahus ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart ● Design: Mediaelx